Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás - Első értékelések (Update!)

|

Hamarosan ide is betámadnak a hazai celebvilág-hoz merőben hasonlító, mégis sokkal okosabb felegyenesedett barátaink. De mit mondanak a külföldiek?

Hirdetés

Bizony, megszülettek az első értékelések A majmok bolygója legfrissebb filmjéről, és ezidáig elsöprő a hatás. Nem csak a kritikusok, és akik azt hiszik értenek hozzá (saját magunk más nyelvű változatai:)), de a szimpla mozinézők is el vannak ragadtatva a műtől. Külön kiemelik Andy Serkis munkásságát, mint Caesar-t, a majmok vezetőjét, de a hallottak szerint a többi színészben sem kell csalódnunk.

Update: A debüttel a film 19,7 millió dolláros bejövetelt produkált, leelőzve ezzel Amerika kapitányát, a Cowboyok és űrlényeket, és a varázslatos Hupikék törpikéket (hogy ez utóbbi hogy előzte le a cowboyokat, azt ne kérdezzétek). Mellesleg továbbra is igen jó a visszhangja a filmnek, egyre több oldal ír jobbnál jobb, de legalább 70 pontos értékeléseket róla.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.