Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás - Hivatalos sztori

|

Azon nagyszerű és felemelő cselekmény története, ahogy bolygónk felett átveszi az irányítást Caesar csapatai, és megkezdődik a majmok uralkodása...

Hirdetés

Az ember elbizakodott állat: azt hiszi, nincs versenytársa, és örökre ura maradhat saját vadászterületeinek. Pedig téved: a természet készen áll a visszavágóra, és még mindig könnyedén győzhet. Egy titkos San Franciscó-i kutatólaboratóriumban majmok agyával kísérleteznek, és a tudósok egyre intelligensebb csimpánzokat hoznak létre. Egészen addig, míg az egyik – a legjobban sikerült – teremtményük, Caesar meg nem elégeli a rabságot, fel nem lázítja sorstársait és élükre állva ki nem szabadul a szigorúan őrzött, a világtól elzárt intézményből. A majmok bebizonyítják, hogy emberszabásúak: háborújuk kíméletlen, ravasz és nem tudni, hol a határa. Az ember vesztésre áll… Az akciódús sci-fi a legendás Majmok bolygója-történet előzményeit mutatja be – így kezdődött minden. Premier: augusztus 18, az InterCom kiadásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.