Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás - Más befejezés lett volna

|

A népek kajálták a majmos sztorit, jó volt látni a a régi filmek előzményét és azt is, hogy az Avatar-t is jegyző Weta hogyan játszik az effektekkel. De valóban az eredeti befejezést kaptuk?

Hirdetés

Figyelem! A következő írás spoileres, ha még nem láttad a filmet NE olvass tovább! A filmet magunk is rendkívül kedveltük, James Franco színészi képességeit pedig elismerjük, így minket is meglepett a hír, ami a minap került ki internetországba: a Fox mindenható atyja, Ted Gagliano a Visual Effects Society összejövetelen árulta el az újságíróknak, hogy James Franco karaktere az eredeti terv szerint meghalt volna a film végén. Csak van egy kis bibi: ha a film sikeres lesz (mint ahogyan az is lett), nem tudták volna érdemben folytatni, így felhívták Franco-t és Andy Serkis-t, hogy lenne egy kis pótforgatás, a két férfi pedig odautazva három óra alatt leforgatták az új befejező jelenetet. Jobban jártunk így?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.