Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás rendezője a Gambit élén

|

Hirdetés

Kellemes fejleményről számolhatunk be nektek a 20th Century Fox-nál formálódó, önálló Gambit mozival kapcsolatban, ugyanis az X-Men univerzumhoz tartozó karakterre fókuszáló film stábja az Entertainment Weekly szerint végre rendezővel bővült. Korábban mindösszesen annyi volt biztos, hogy Channing Tatum játssza majd a Gambit mellékszálban a mutánst (az X-Men kezdetek: Farkas-ban Taylor Kitsch alakította), viszont arról fogalmunk sem volt idáig, hogy ki dirigálhatja a színészt. Most megtudtuk, hogy A majmok bolygója: Lázadás készítője, Rupert Wyatt egyezett meg a stúdióval és ezzel egy újabb franchise sorsát adták a kezébe, ami a Majmok bolygója film minőségét és sikerét tekintve jó döntésnek tűnik.

comic-comics-20020-is-a-gambit-standalone-x-men-movie-a-bad-idea
Gambit, vagyis polgári nevén Remy LeBeau telekinetikus erőkkel bír, vagyis képes tárgyakat telekinetikus energiával feltölteni, majd elhajítva azokat felrobbantani őket. Általában kártyalapokat használ, mivel rajong a szerencsejátékokért. A film megjelenése 2016. október hetedikén várható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.