Hirdetés

A majmok bolygója:Lázadás - Nem lesz időutazás a folytatásban sem

|

A Majmok bolygója:Lázadás 2011 egyik nagy sikerfilmje volt, ezért nem is meglepő, hogy útban van a folytatás. Rick Jaffa (író és producer) szerint viszont ebben a részben sem lesz időutazás, mert erre a fordulatra nincsen szükség.

Hirdetés

Rick Jaffa elmondta, hogy nem látja az időutazás motívumát a következőkben sem, mivel ez egy olyam elem, amiről tudatosan döntötték el, már az előző résznél, hogy nem fogják felvezetni. Féltek is attól, hogy a sci-fi világban ez negatívan sülhet el, és amikor a sztori kész lett, Jaffa maga is hiányolta az időutazást, de elmondása szerint nem létfontosságú és a továbbiakban sem igazán tudja elképzelni, hogy bekerül a történetbe. A következő rész a Dawn of the Planet of the Apes lesz, és Rupert Wyatt fogja rendezni, mozikba pedig előreláthatólag 2014 május 23-án kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.