Hirdetés

A majmok orvosa

|

India egyik legfontosabb exportcikke Freida Pinto. A Gettómilliomos-sal világhírűvé vált gyönyörű színésznő legközelebb A majmok bolygója – Lázadás (hazai bemutató: augusztus 18.) főszereplőjeként tér vissza.

Hirdetés

Állatorvost alakít, aki egyik nevelője az emberek közt felcseperedő kísérleti csimpánznak, a majmok lázadásának élére álló Cézárnak. – Én nagyon fontosnak tartom a színészi hitelességet – mentegetőzött egy nyilatkozatában Pinto. – Úgyhogy eleinte nem tartottam jó ötletnek, hogy én kapjam a szerepet. Én ugyanis minden állattól félek. Nézni szeretem őket, de nem szívesen érek hozzájuk. Még kutyákhoz sem, pedig ők igazán barátságosak tudnak lenni. A majmok bolygója – Lázadás forgatása során szerencsére nem volt szükség állatokra: a vásznon mozgó csimpánzokat és gorillákat – egy különleges, vadonatúj technikai fejlesztésnek köszönhetően – emberek játszották, és az ő mozgásukat felhasználva, utólag, komputerek segítségével születtek meg a fantasztikusan hitelesnek tűnő majmok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.