Hirdetés

A majom

|

Az egyik legnagyobb veszély, ami egy színészre leselkedik, a beskatulyázás, véli Andy Serkis, aki egyre nagyobb sztár, manapság szinte minden nagyköltségvetésű filmben szerepet kap…

Hirdetés

Többnyire mégsem szólítják meg az utcán, az arca sem tűnik ismerősnek. Ő ugyanis az, aki mozgásával előjátszik a digitális szakembereknek: a Motion Capture technika segítségével játszhatta el Gollamot A Gyűrűk Ura-ban és King Kong-ot Peter Jackson filmjeiben Most újra egy emberszabású bőrébe bújt: ő alakítja Cézárt, A majmok bolygója – Lázadás (Rise of the Planet of the Apes, hazai bemutató: augusztus 18.) vezércsimpánzát, aki egy tudományos kísérlet során intelligenciára tesz szert, és az emberek ellen forduló majmok vezérévé válik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.