Hirdetés

A Mama rendezője adaptálja vászonra Stephen King 81-es novelláját

|

Hirdetés

Brad Pitt produkciós cége, a Plan B készít filmet Stephen King 1981-ben megjelent sci-fi novellájából, a Jaunt-ból (The Jaunt), amelyhez már rendezőt is talált a Mama című 2013-as horror alkotójának személyében, aki nem más, mint Andres Muschietti. Őt az említett horror írója, Barbara Muschietti segíti majd. Stephen King kisnovellája a The Twilight Zone Magazinban jelent meg 81-ben, majd szerepelt az 1985-ös Skeleton Crew, vagyis magyarul a Csontkollekció című gyűjteményben is. A Jaunt sztorija a 24. században játszódik és egy apa magyarázza el családjának a Jaunting nevezetű teleportációs technika tudnivalóit, amellyel villámgyorsan el lehet jutni a Marsra: elengedhetetlen az altatás, ugyanis másképpen borzalmas dolgok történnének az utazás során az aggyal.

the_jaunt__a_novella_by_stephen_king_by_apathycre8schaos-d4pa42w
Az író mindösszesen 1 dollárért adta oda a Jaunt feldolgozásának lehetőségét Pittéknek, azonban hogy ne kelljen érte többet fizetniük, kilencven napon belül írót kell találniuk hozzá és elkezdeniük a projekt készítését.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.