Hirdetés

A Mamma Mia-filmek trilógiává egészülhetnek ki

|

Maga az eredeti színházi darab megálmodója is szívesen dolgozna a filmen.

Hirdetés

21 éve már, hogy útjára indult a világhírnevű színházi előadás, a Mamma Mia, mely a legendás svéd popzenekar, az ABBA dalai és az azok által sugárzott miliő alapjaira íródott. Az előadás óriási sikere, nem meglepő módon, Hollywood figyelmét is felkeltette, ami végül két - szerintünk egyébként kifejezetten szerethető - filmadaptációig vezetett. A musical megalkotója, Judy Craymer most pedig felfedte, hogy valószínűleg trilógiává fog bővülni a Mamma Mia a filmvásznon.

Hirdetés

Craymer egy friss interjú során beszélgetett a franchise-ról, és többek között egy új film közeledtére is kitért:

Úgy gondolom, hogy egy napon elkészül majd a harmadik film is, hiszen eredetileg is egy trilógiának terveztük [a Mamma Miát]. Azt is tudom, hogy a Universal szeretné, ha belefognék a filmbe.

Érdekes kérdés azonban, hogy Donna Sheridan szépen lezárt, végig elmesélt története után vajon mi vár a Mamma Miára. Az egyik valószínűsíthető lehetőség az, hogy Amanda Seyfried karaktere, Sophie kerül a középpontba, kisbabájával együtt, ami egy meglehetősen új irányba lökhetné az eddig szeleburdi, kacérkodó hangulatú filmet. Emellett pedig rengeteg ABBA-dal felbukkant már a két filmben, ám a svéd együttes életműve bőven szolgál még a filmvásznon eddig nem hallott darabokkal egy esetleges folytatás számára.

Ti örülnétek, ha elkészülne a Mamma Mia-filmek harmadik darabja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.