Hirdetés

A Manifest című sorozatot a Netflix mentette meg a kaszától

|

A negyedik évaddal folytatódik.

Hirdetés

A Manifest még az NBC-n indult 2018-ban és összesen három évadot ment, amíg a közelmúltban el nem kaszálta az említett csatorna. A rajongók nagy örömére azonban most úgy tűnik, hogy a széria visszatér, a megmentő szerepében pedig a Netflixet köszönthetjük, amely felkarolta a produkciót. 

Hirdetés

A hírt Jeff Rake közölte a saját Twitter-oldalán. Amennyire tudni lehet, nem volt könnyű szülés és súlyos rajongói nyomásnak és kampánynak kellett létrejönnie ahhoz, hogy végül megvalósulhasson a folytatás, de nagy segítség volt az is, hogy igencsak jól ment a széria a Netflixen, miután az NBC kukázta azt. 

A Manifest alapsztorija, hogy egy kereskedelmi repülőgép annak utasaival együtt titokzatos körülmények között eltűnik, majd öt évvel később bukkan csak elő. Az utasok megpróbálják kideríteni, mi is történt pontosan, de nem számít túl nagy segítségnek az, hogy míg nekik nem telt el idő az eltűnés óta, a világ többi része számára viszont több év is tovaszállt mindeközben. A sorozatban Josh Dallas, Melissa Roxburgh, Matt Long és Parveen Kaur is szerepel, a forgatókönyvet pedig az executive producer és showrunner funkcióját is betöltő Jeff Rake írta. Az új évad húsz epizódból fog állni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.