Hirdetés

A marsi már a TV-ben is beköszön

|

Hirdetés

Matt Damon legújabb sci-fi drámája, az azonos című regényen alapuló A marsi (Mentőexpedíció néven keressük a magyar filmforgalmazók körében) ráfordult a célegyenesre, és mint ilyenkor szokás, a marketinggépezet immáron TV-ben is ostromolni kezdte a potenciális nézőket, hogy minél többen megnézzék majd a filmet a mozikban. https://www.youtube.com/watch?v=mTMKxvSYWf8 A hivatalos előzetest ide kattintva tekinthetitek meg, de őszintén szólva ez a TV-reklám is hatásosra sikeredett. Túlélésért folytatott harc, sztárparádé, Sean Bean (!!!), Ridley Scott, mint rendező, valamint egy október 2-i amerikai premierdátum. Ennyi mindenki számára elegendő kell legyen, hogy eldöntse, hogy a mozikban vagy otthon ad csak esélyt A marsinak. Ti elmentek rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.