Hirdetés

A Marvel 4. fázisában jöhet Fekete Özvegy önálló filmje?

|

Hirdetés

Anno sok rajongó csalódottan vehette tudomásul, hogy Fekete Özvegy helyett Captain Marvel lesz az első női szuperhős, aki önálló filmet kap. Scarlett Johansson karakterének már nagyon régóta szeretnének a rajongók egy saját filmet, hiszen a hős már a 2010-es Vasember 2 óta tagja a Marvel Filmes Univerzumának, így kijárna már neki egy egyéni kaland. De ezekkel tisztában van Kevin Feige, a Marvel fejese is, akinek állítása szerint a projekt továbbra is lehetséges, ám nem az elkövetkezendő években fog elkészülni:

Igen, nagyon jó lenne egy Fekete Özvegy film. De mindig négy-öt évvel előre tervezünk. A Doctor Strange filmről például már tíz éve beszélünk, és szerencsére idén végre mozikba is kerül. Jelenleg a következő kilenc filmre koncentrálunk, ami mától 2019-ig rengeteg film. De hogy mi jön ezután? Még nem tudjuk pontosan, de vannak terveink.
Tehát, ha be is jelentik Fekete Özvegy önálló filmjét, 2020-nál hamarabb biztos nem fogjuk látni. Ám ha hihetünk Feige-nek, akkor van rá esély, hogy az Avengers: Infinity War 2. részében előtérbe kerül a szuperhősnő, és a 4. fázisban meg is kaphatjuk az önálló kalandját. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Ti mit gondoltok, szeretnétek látni egy Fekete Özvegy filmet?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.