Hirdetés

A Marvel a Selma direktorát rakná a Fekete Párduc rendezői székébe

|

Hirdetés

Itt egy váratlan hír. Úgy tűnik, hogy mivel a Marvel Filmes Univerzum elvesztette Joss Whedon-t, a stúdió igazi nagy nevekkel próbálja pótolni a rendező hiányt. A The Wrap értesülései szerint Ava DuVernay-t szemelte ki a Marvel, akinek Selma című drámája nem csak, hogy remek kritikákat kapott, de még egy Oscar-díjat is sikerült bezsebelnie vele. A hírek szerint a stúdió már tárgyalt is DuVernay-al, aki jelenleg a legesélyesebb a rendezői szék betöltésére. Korábban az is kiderült, hogy a Marvel elsősorban az afroamerikai direktorok között kutat, ám ennek ellenére Angelina Jolie neve is szóba került már a Fekete Párduc film kapcsán. Ti mit gondoltok, ki lenne a megfelelő rendező a Wakanda királyáról szóló mozihoz? [gallery columns="4" ids="51972,51973,51975,51976"]  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.