Hirdetés

A Marvel beszélt a Thor 3-ról és az önálló Loki filmről

|

Kevin Feige, a Marvel filmek fejese a Thor: Sötét világ promózása közben egy lehetséges harmadik részről beszélt, és Loki külön filmjéről is szót ejtett.

Hirdetés

"Thor következő kalandja az Avengers: Age of Ultronban lesz. De lesznek olyan dolgok a [Sötét világ] végén amik előrevetíthetik Thor harmadik kalandját. Egyértelműen van egy történetünk, amit el szeretnénk mesélni."  Nemrég beindult egy petíció, amelyben mára már több ezren követelik, hogy Loki kapja meg a saját filmjét. "Nem hiszem, hogy [egy Loki film] megtörténhetne a Thor 3 előtt, márha lesz Thor 3" mondta Feige, hozzátéve, hogy Loki története talán lezárásra kerül a Sötét világban. "Egyik filmünket se trilógaiként építjük fel. Egyszerre egy filmen dolgozunk. De ami érdekes a Sötét világgal kapcsolatban az az, hogy már így is egy trilógia befejezése, ha nézzük az első Thort, majd A bosszúállók és most a Sötét világot, különösképpen Loki karakterének. Egyfajta összetartó ívet fogsz majd látni a karakterrel kapcsolatban."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.