Hirdetés

A Marvel bevezeti Kang-et, a Hódítót?

|

Nem elég Thanos, The Other vagy Controller, állítólag a Marvel egy újabb emblematikus karaktert szeretne bevezetni a Filmes Univerzumába...

Hirdetés

A híresztelés onnan indult, hogy a Marvel kéréseket küldött Londonba pár motorgyártónak, mert azt szeretnék, hogy futurisztikus kinézetű motorokat gyártsanak nekik, mert fel szeretnék használni a 2045-beli képzeletbeli Angliában...És így természetesen megindultak a találgatások, hogy vajon miért, mire kellenek? Egyesek szerint az Őrzők filmjéhez, mert Gunnék Londonban forgatnak majd. Lehet, hogy így akarják behozni Kang-et, a Hódítót? Két fajta csapat létezik az Őrzőkből, az 1969-es és a 2008-as. Az utóbbiban szerepe van Kangnek is és lehet, hogy részben rá is akarnak támaszkodni, mint egy jövőbeli, lehetséges főellenség? Majd meglátjuk. Ti szeretnétek őt látni valamelyik filmben? Több infó itt olvasható róla.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.