Hirdetés

A Marvel farkasembert hozhat be a filmes univerzumába

|

Mégpedig egy halloweeni különkiadás keretén belül.

Hirdetés

A Marvel nem ül a babérjain, a Disney+ streamingszolgáltatóval karöltve máris legújabb projektjén dolgozik (sok másik mellett). Ezúttal a Werewolf by Night című képregénysorozatot fogják adaptálni, amelyhez máris elkezdték keresni a megfelelő főszereplőt. A projekt jelen állapotában úgy néz ki, hogy csak egyszeri menet lesz, azaz egyelőre nem egy nagyjátékfilmben vagy sorozatban gondolkodnak. 

Hirdetés

A Werewolf by Night kettő olyan karaktert jelez, akiknek az a különleges képességük, hogy farkasemberré képesek átalakulni - egyikük Jack Russell, másikuk pedig Jake Gomez. Az első karaktert, azaz Russell-t még 1972-ben vetették először papírra, születése felett pedig ott bábáskodott Stan Lee-n kívül Roy Thomas (ő találta ki), valamint Gerry Conway és Mike Ploog. Először a Marvel Spotlight második számában találkozhatott vele az olvasóközönség, majd a későbbiekben megkapta a maga címét. A teliholdkor egy átok miatt farkasemberré változó Russell több ismertebb címben megfordult, illetve több ismertebb karakterrel szerepelt közösen egy történetben. Így felbukkant már Holdlovag mellett (akit majd Oscar Isaac fog megformálni a legújabb Marvel-sorozatban), valamint Doctor Strange mellett is.

Nemrégiben újra elővették az ötletet (Benjamin Jackendoff és Scott Eaton felügyelete alatt), ezúttal azonban Jake Gomez-nek hívják a címszereplőt és 2020-ban látott napvilágot saját címének első részében. 

A The Wrap nevű oldalnak köszönhetően tudódott ki, hogy a Marvel Studios egy különleges, Halloween Specialt fejleszt éppen és ahhoz keresnek harmincas latin származású fiatalembert. Maga a forgatás majd csak 2022-ben venné kezdetét, így még tényleg csak ennyit tudunk, hogy valami lesz. Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel mindent belead abba, hogy tágítsa univerzumát és minden kis szegletét benépesítse izgalmas (vagy legalábbis annak tűnő) figurákkal. Az pedig külön örvendetes, hogy olybá tűnik, ráállnak az ún. egyfordulós filmekre/különkiadásokra, hiszen James Gunn is javában dolgozik A galaxis őrzői ünnepi különkiadásán, ami jövő karácsonykor lesz látható a Disney+-on. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.