Hirdetés

A Marvel leleplezte a Doctor Strange stábját

|

Hirdetés

A Marvel Studios nem teketóriázott sokat és egy lényegre törő közleményben bejelentette a Doctor Strange film szereplőgárdáját. Minden felesleges rizsa nélkül a névsor a következő: Benedict Cumberbatch (Kódjátszma, Star Trek - Sötétség, Sherlock), Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság, Szemekbe zárt titkok, Mentőexpedíció), Rachel McAdams (Sherlock Holmes, Fogadom, A törvény nevében, Időről időre), Mads Mikkelsen (Hannibal, A vadászat, Casino Royale), Michael Stuhlbarg (A leleményes Hugo, Steve Jobs, Gengszterkorzó, Men in Black 3) és Tilda Swinton (Snowpiercer, Beszélnünk kell Kevinről, Constantine - A démonvadász, Narnia krónikái). A Scott Derrickson (Sinister, Amikor megállt a Föld, Ördögűzés Emily Rose üdvéért) által rendezett Doctor Strange mozihoz ezenkívül érkezett egy rövid leírás is:

A történet egy idegsebészről, Dr. Stephen Strange-ről szól, aki miután egy szörnyű balesetet szenvedett el, felfedezi a mágia rejtett világát és az alternatív dimenziókat. A Doctor Strange a Marvel Filmes Univerzum 3. fázisának legújabb filmje, amelynek célja, hogy új hősöket ismertessen meg a közönséggel, illetve folytassa a közönségkedvencek kalandjait.
A Doctor Strange 2016. november tizedikén jelenik meg hazánkban. Várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.