Hirdetés

A Marvel új Fantasztikus Négyes filmje nem eredettörténet lesz

|

Kevin Feige szerint a nézők már jól ismerik azt, úgyhogy valami újat kell mutatni nekik.

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel Filmes Univerzum megalkotója továbbra is törekszik arra, hogy az univerzuma elkerülje a repetitív jelleget. Először - sokak nagy megkönnyebbülésére - azzal lepte meg a világot, amikor kiderült, hogy a Sonyval kötött megállapodás után nem egy újabb eredettörténettel jelentkezik a Pókember náluk.

Hirdetés

Most, hogy a Fox felvásárlását követően a Fantasztikus Négyes és a mutánsok is betagozódhatnak a kiterjedt filmes univerzumba, Feige újabb megnyugtató nyilatkozattal rukkolt elő a The Hollywood Reporternek az előbbi csapat filmje kapcsán.

"Nagyon sok ember ismeri az eredettörténetet. Nagyon sok ember ismeri az alapokat. Hogyan fogjuk mindezt, hogy valami olyat nyújtsunk, amit korábban nem láttak még? Nagyon magas színvonalat tűztünk ki magunk elé, hogy a filmvászonra hozzuk (a Fantasztikus Négyest)."

Feige nem finomkodott, hiszen tisztában van vele ő is, hogy az eddigi filmes adaptációk milyen balul sültek el a Fox-érában. Mindenesetre ahogy a Pókembernél, úgy a Fantasztikus Négyesnél is jó kiindulópont, hogy nem a kezdetekkel indítanak, hanem már egy olajozottan működő csapatot láthatunk majd a debütáláskor. Ez viszont látszólag azt a pletykát is megerősíti, miszerint egy másik valóságból fognak átruccanni a jól ismert hőseink, elvégre a fősodor világában nehéz lenne a semmiből előhúzni őket.

Ti örültök Feige mondandójának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.