Hirdetés

A Megasztár és a Rio esete

|

Az InterCom jóvoltából szert tehettünk némi olyan anyagra, amit más utakon csak erőszakkal, vagy korrupcióval, esetleg civilizált, udvarias kérelmekkel szerezhettünk volna meg, de a mi formánk alapvetően az erőszak és a korrupció.

Hirdetés

De az InterCom felmentett minket ez alól, ezúton köszönjük nekik.

A Megasztárt lehet szeretni, lehet nem szeretni (a kakaós csigán, és a szerda reggeli hasmenésen kívül ez mindennel így van), de nem lehet elmenni változatos társadalmunkra gyakorolt hatásai mellett. Ezúttal kedvenc (de legalábbis kedvelt) Megasztár versenyzőinket láthatjuk önfeledten munka közben, amint az igen ígéretes (és külön Angry Birds kiadással rendelkező...oh yeah...) Rio dalain és szinkronján dolgoznak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.