Hirdetés

A Megtorló szerint sokkal sötétebb lesz a Daredevil 2. szezonja

|

Hirdetés

Miután az első évad nem kis sikerre és népszerűségre tett szert, a hónap elején a Netflix megerősítette, hogy a Marvel’s Daredevil teljes második szezonja március 18-án érkezik majd. Ugyan már láthattunk nem egy előzetest az új etapról, de azon kívül egyenlőre nem sokat tudunk arról, mi is vár ránk majd a folytatásban. Persze az már korábban kiderült, hogy a vak igazságosztón kívül feltűnik majd Elektra, illetve Jon Bernthal személyében tiszteletét teszi Frank Castle, vagy másnéven a Megtorló is (aki a hírek szerint olyannyira jól hozta a szerepét, hogy egy spin-off sorozatot is kaphat). A minap épp vele készített egy interjút az Entertainment Weekly, melyben Bernthal elárulta, hogy a Daredevil második évada sokkal, de sokkal sötétebb lesz, mint az előző:

Nyilvánvalóan titoktartás kötelez, ami a Marvelnél ez megszokott. Azt azonban elárulhatom, hogy ezzel a fickóval borzalmas, tragikus dolog történik, és látni fogjuk, miként megy ezen keresztül. A többi karakter hatással lesz rá, akik egy bizonyos irányba terelik majd őt. Ha azt hitted, az előző évad sötét volt, tévedtél. A következőben egy sokkal sötétebb, egy teljesen új helyre evezünk.
Nagyon kiváncsiak vagyunk, miként fog illeszkedni ebbe az univerzumba a Megtorló, és reméljük sikeres visszatérése lesz ez a karakternek a képernyőkre, mert hiába kapott már 3 mozifilmet is, azért egyik sem nevezhető jó alkotásnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.