Hirdetés

A Megtorló - új köntösben a vásznon?

|

A Hero Complex honlap megszervezett egy chat-kérdezősdit a Marvel jelenlegi fejével, Kevin Feige-vel, aki sok más projekt említése mellett kitért arra is, hogy nem hagyják annyiban a Megtorló dolgot.

Hirdetés

Az első rész még úgy ahogy sikerült, de a második csúnyán hasalt minden szempontból. Kevin Feige örvendezve újságolta, hogy visszaszerezték a jogokat és egy hozzá méltó filmben gondolkoznak, illetve több tervük is van a karakter felfuttatására. Nem tudni, hogy ez mit takar pontosan, illetve azt sem, hogy ki rendezné és írná a szkriptet, de ha a Marvel lát benne még potenciált, akkor kijavítják a Megtorló hírnevén esett foltott, ez bizonyos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.