Hirdetés

A Men in Black egy új trilógiát szeretne kezdeni

|

Hirdetés

Legújabb hírek szerint az új Men in Black film egyben egy új trilógia első része is lenne, de már Will Smith nélkül tervezik. Legutoljára akkor volt szó a projektről, amikor belebegtettek egy lehetséges crossovert a 21 Jump Streettel. Az egyik producer (Walter Parkes) a The Hollywood Reporternek adott interjúban meg is erősítette, hogy dolgoznak a Sonynál a filmen:

Éppen a közepén vagyunk, jelenleg igen aktív a dolog.
Utána a nagyon korai pletykákat is lezárta: mindez biztosan Will Smith nélkül készül. Arról azonban nem beszéltek, hogy mi lesz a crossover sorsa, de lehet egyelőre félrerakták, mert a két író (Phil Lord és Chris Miller) más nagy produkciókhoz csatlakoztak (Flash, Han Solo saját filmje). Még tisztázatlan, hogy ez milyen hatással lesz a Jump Street filmekre, lesz-e egyáltalán bármi változás náluk. Magában a szériában lehet még szufla, ugyan az első film (589 millió) után a második már nem teljesített annyira jól (440 millió), viszont a harmadik részre mondhatni feltámadt, mert 620 milliót zsebelhetett be. Will Smith eddig az összesben szerepelhetett, akárcsak Tommy Lee Jones, és mindhármat Barry Sonnenfeld rendezte.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.