Hirdetés

A Metallica fellép a Comic-Conon

|

Jó azoknak akik idén eljutnak a San Diegoi eseményre, főleg ha szeretik a jóféle metált, hiszen a Metallica is ott lesz, hogy reklámozza filmjét, ráadásul koncertet is adnak.

Hirdetés

A banda mind a négy tagja, név szerint James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo kilátogat a Comic-Conra és az oldalukon ott lesz Dane DeHaan és Antal Nimród is a Metallica Through the Never paneljánál. Az együttes privát koncertet ad, amire a jegyeket helyben nyerhetik meg a szerencsések. A nem hétköznapi koncertfilm idén október 4-én érkezik a tengerentúlra, és már mi is nagyon várjuk, egyrészt azért, mert magyar rendezője van, másrészt pedig azért, mert "metál az ész".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.