Hirdetés

Hosszabb lesz A mi kis falunk 3. évada

|

Aki úgy érezte, hogy az RTL Klub saját gyártású vígjátéksorozatának korábbi szezonjai túl hamar véget értek, azok fellélegezhetnek a folytatás kapcsán.

Hirdetés

Nagyot ment A mi kis falunk, mióta 2017 elején megjelentek az első epizódok, hiszen egy csapásra az ország kedvenceivé váltak a sorozat karakterei, elvégre bármennyire is fikcióról van szó, mindenki tudott valakivel azonosulni. Az idén februárban bemutatkozott második évad pedig még az előd népszerűségére is rá tudott licitálni, hiszen nézettségi rekordot döntött, így egyáltalán nem meglepő, hogy az RTL Magyarország rábólintott a folytatásra. 

Hirdetés

A következő szezon forgatása már hetek óta zajlik, amellyel kapcsolatban egyelőre csak annyi bizonyos, hogy biztosan csatlakozni fog hozzá egy új szereplő Nagy Sándor megformálásában, aki Pajkaszeg riválisának, Pajkarétnek a rendőrét alakítja majd. Nemrég azonban a SorozatWiki megtudta, hogy a sorozat rajongóinak fohászai meghallgatásra találtak, ugyanis A mi kis falunk harmadik évada az eddigieknél hosszabb lesz: a korábbi 8 rész helyett ezúttal 17 epizódot készít a stáb, ám azt egyelőre nem tudni, hogy milyen formában (egyben vagy többfelé bontva) és mikor lesz látható az RTL műsorán. 

Az epizódok számának emelkedését egyébként az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósaá is megerősítette, de arról nem tettek említést, hogy valóban 17 készül-e. Ti várjátok már a pajkaszegiek visszatérését?

Fotó: RTL Klub

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.