Hirdetés

Kiderült, folytatódik-e A mi kis falunk

|

A mi kis falunk letarolta a nézettségi toplistákat és nyolc héten keresztül nem volt ellenfele. A második évaddal kapcsolatban azonban csak most kaptunk hivatalos infókat.

Hirdetés

A mi kis falunk első évada olyan magas nézőszámot hozott az RTL Klubnak, amelyre tavaly egész évben egyetlen egy heti sorozat - se külföldi, se magyar - nem volt képes. A február 2-án debütált új magyar szitkom azonban áttörte a plafont, egymilliónál is több nézőt ültetett a képernyők elé és bár picit csökkent a folytatásra a nézettség, végig 900 ezer ember követte a pajkaszegiek kalandjait.

Hirdetés

A múlt heti finálé pedig olyan pontot tett a nézettségi görbe végére, hogy tátva maradt mindenki szája. Az évadzárót ugyanis a csütörtök este tévét nézők egy harmada követte élőben, amire nem hogy sorozatok nem képesek manapság, de egy élő showműsortól is hatalmas eredmény az ilyen. Bár nem jelentették be azonnal, sejthető volt, hogy nem ereszti el A mi kis falunkat az RTL Klub.

Ma délelőtt a polgármestert alakító Csuja Imre pedig bejelentette, hogy 2018 tavaszán visszatér A mi kis falunk a második évadával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.