Hirdetés

A mindenség elmélete írójához került a Freddie Mercury film

|

Hirdetés

Márciusban érkezett a hír, hogy Sacha Baron Cohen lesz a Freddie Mercury film írója, rendezője és főszereplője is egyben, mikor kiderült, hogy kamu az egész. Bármennyire is meglepő, a projekt még mindig aktív, sőt előrelépés is történt az ügyben, ugyanis a Sony Pictures felfogadott egy tehetséges forgatókönyvírót hozzá. Miután megírta A mindenség elméletét, amiért Eddie Redmayne Oscar-díjat kapott, Anthony McCarten most a Freddie Mercury életrajzi darab szkriptjét készítheti el, amit jelenleg a Queen slágere után szabadon Bohemian Rhapsody-nak neveztek el. McCarten bevonásáról a Deadline írt először, amely azt is biztosra veszi, hogy a főszereplő eljátszására továbbra is Ben Whishaw (Felhőatlasz, Parfüm, Skyfall, Fényes csillag) az első számú jelölt, akit nemrég a Spectre-ben láthattunk. https://www.youtube.com/watch?v=ozd9nPo_VAk Peter Morgan (Hajsza a győzelemért, Frost/Nixon, Azután) régebben már készített egy vázlatot a Freddie Mercury film forgatókönyvéhez és eredetileg Sacha Baron Cohen bújhatott volna a címszereplő bőrébe, de a stúdióval és a Queen még élő tagjaival való kreatív nézeteltérések miatt (se a besorolásban, se a bemutatandó dolgokban nem tudtak dűlőre jutni) Cohen inkább az Alice Tükörországbanhoz csatlakozott. Korábban Tom Hooper (A király beszéde, A nyomorultak) és Dexter Fletcher (Eddie the Eagle, Wild Bill) is szóba került a rendezői pozícióra, ami még mindig betöltetlen. Talán most a forgatókönyv haladásával felgyorsulnak az események.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.