Hirdetés

A Mission: Impossible sztárja lehet Captain Marvel

|

Hirdetés

Jövőre beindul a Marvel harmadik fázisa, ami idén felemás véget ért a Bosszúállók: Ultron korával és a Hangyával. A harmadik fázis szép számmal folytatja a már meglévő szériáit az Amerika Kapitány: Polgárháborúval, a The Guardians of the Galaxy vol 2.-vel, és a Thor Ragnarokkal folytatja, hogy a 2018-ban és 2019-ben esedékes, két részes Bosszúállókat ne is említsük, de szép számmal érkeznek az új versenyzők is. Egyrészt jövőre mutatkozik be Doctor Strange is, a Polgárháborúban való felbukkanását követően Fekete Párduc is külön filmet kap, Pókember is fiatalabb kivitelezésben tér vissza, de ő továbbra is a Sony égisze alatt, de talán a legnagyobb kérdőjel még mindig a széria első női szuperhősét, Captain Marvelt övezi. Az elmúlt hónapokban már több név is szóba került a szerepet illetően: az idei Halálos iramban 7-ben, valamint a Törtetőkben feltűnt UFC ketrecharcos, Ronda Rousey, előtte már azt rebesgették, hogy a mindig nagyszerű Emily Blunt (Looper, A holnap határa) már le is szerződött a szerepre, most azonban egy újabb nevet dobtak be a közösbe a Mission: Impossible - Titkos Nemzet Ilsa Faustjának, azaz Rebecca Ferguson személyében. A színésznő csillaga villámgyorsasággal ível felfelé, hiszen 2 éve még a Starz csatorna miniszériájában, A fehér királynéban alakította Elizabethet, tavaly pedig a nálunk forgatott Herkulesben volt nagyobb szerepe, míg idén Tom Cruise abszolút méltó partnere volt egy újabb lehetetlen küldetésben. Persze ez erősen pletyka, de a Heroic Hollywood értesülései szerint azért dobta vissza a Gambit női főszerepét, hogy nagyobb eséllyel szálljon versenybe a szerepért. Ironikus módon nemrég írt alá a svéd színésznő a The Girl On the Train egyik főszerepére, amelyben színész társa a már emlegetett Blunt lesz. Maga a film forgatása viszont még jóval odébb van, legkorábban a jövő év második felében, vagy 2017 elején veheti kezdetét, hogy 2018 novemberében, a két részes Bosszúállók közé ékelve megérkezzen. A forgatókönyvért viszont a részben A Galaxis Őrzői szkriptjéért felelős Nicole Perlman és az Agymanókat is körmölő Meg LeFauve felel majd, rendezőnek viszont a DC Wonder Womanjéhez hasonlóan a gyengébbik nemből szeretnének választani Kevin Feige-ék, és erre már szóba került Angelina Jolie is. Ti mit szólnátok Ms. Fergusonhoz a szerepben?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.