Hirdetés

A Monster Calls trailer – Liam Neeson, a szörny

|

Hirdetés

A Focus Features közzétette az első előzetest A Monster Calls című filmjéhez. A forgatókönyvet Patrick Ness és Siobhan Dowd az azonos című ifjúsági regényükből írták. A főszereplő a tizenkét éves Conor (Lewis MacDougall), akinek meg kell küzdeni édesanyja (Felicity Jones) betegségével és az iskolatársai folyamatos zaklatásával is, ezért egy szörnyekkel teli, tündérmesékre hajazó világba menekül. Conor hét perccel éjfél után kinéz a szobája ablakán, és hatalmas szörnyet talál ott – ő lesz Liam Neeson, akinek narrációját a trailerben is hallhatjuk. A J.A. Bayona (Árvaház, Lehetetlen) által rendezett film 2016. október 14-én érkezik a mozikba és feltűnik benne többek között Sigourney Weaver is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.