Hirdetés

A Mormon könyve musical vászonra költözik

|

Az Entertainment Weekly tudomására jutott, hogy a South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone vászonra szeretnék adaptálni A Mormon könyve című musical darabjukat.

Hirdetés

A Mormon könyve (avagy The Book of Mormon eredeti nevén) című musicalt nem más alkotta meg, mint a South Park készítői gárdája: Matt Stone és Trey Parker (Robert Lopez-zel kiegészülve). Az Entertainment Weekly megtudta, hogy a fiúk most filmvászonra szeretnék vinni a nagysikerű musicalt, amely már 9 Tony-díjat nyert korábban. A srácok mindenesetre hozzátették azt is a dologhoz, hogy határozottan ráérnek véghez vinni tervüket, egyáltalán nem sietnek a dologgal, majd valamikor a közeljövőben hozzálátnak a munkálatokhoz. A Mormon könyvében egyébként két fiatal mormon misszionáriust kerül középpontba, akik Ugandába kerülnek terjeszteni a hitet, de nem számolnak az ott uralmon lévő véreskezű hadúrral. A musical természetesen nem komoly, sokkalta inkább komikus-ironikus. Ilyen lesz a mozi is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.