Hirdetés

A Mortal Kombatból újabb animációs film van készülőben

|

Indulhat a bunyó?

Hirdetés

Miután az élőszereplős Mortal Kombat-film több rajongónak is csalódást okozott, talán üdítő meglepetés lesz számukra a közelgő animációs film, a Mortal Kombat Legends: Battle of the Realm, amely a 2020-as Scorpion's Revenge-nek lesz egyfajta folytatása. 

Hirdetés

A Warner Bros. Animation égisze alatt készülő filmhez csatlakozott most újra szinkronhangként Jennifer Carpenter, valamint Joel McHale is, előbbi Sonya Blade, utóbbi pedig Johnny Cage hangját fogja szolgáltatni. A szinkronhangok nagy része egyébként is átfedésben van a Scorpion's Revenge vonatkozó stábjával, így újra hallhatjuk majd Jordan Rodrigues-t Liu Kang-ként, Grey Griffin-t Kitanaként, valamint Patrick Seitz-et Scorpion-ként. 

Hogy a pontos sztori mi lesz, arról sok információ nincs, annyi azonban sejthető, hogy rengeteg bunyót, kivégzést és vért láthatunk majd a játékidő alatt. A filmet Ethan Spaulding rendezi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.