Hirdetés

A mozikba szánt Scooby animációs film is digitális megjelenésben részesül

|

Már a bemutató napján elérhető lesz az említett formátumban.

Hirdetés

Sokunk gyerekkorát aranyozta be a Scooby-Doo rajzfilmsorozat, és bizonyára sokan várták a 3D-s animációval készült egész estés animációs filmet is, amit eredetileg májusban mutattak volna be a mozikban. A Warner Bros. azt a döntést hozta, hogy mozis forgalmazás helyett egyenesen online videoszolgáltatókra költözteti a Scooby!-t, hogy a karanténban unatkozó családok a koronavírus-járvány kellős közepén is együtt élvezhessék az alkotást.

Hirdetés

A tervezett mozis bemutató napján, május 15-től 19,99 dolláros áron 48 órára kikölcsönözhetjük, 24,99 dollárért pedig megvásárolhatjuk az animációs filmet. Habár normális körülmények között a Scooby! vaskos bevételre számíthatott volna, a stúdiót minden bizonnyal fellelkesítette, hogy miután a Universal szintén streamingre bocsátotta a Trollok a világ körült, az alkotás minden idők legnagyobb bevételű digitális nyitónapját és hétvégéjét produkálta.

Habár arra vágyunk mindannyian, hogy ismét bemutathassuk a filmjeinket a mozikban, jelenleg új, sosem tapasztalt időkhöz próbálunk adaptálódni, ami kreatív gondolkodást és rugalmasságot igényel a tartalmaink terjesztésében. Tudjuk, hogy a rajongók mihamarabb látni szeretnék Scoobyt, ezért örömmel jelentjük be, hogy a családok hamarosan otthonukban élvezhetik ezt a szeretnivaló filmet.

A Scooby! gyakorlatilag eredettörténet lesz, ami Scooby-Doo és Bozont első találkozását, valamint a Rejtély Rt. megalakulását is elmeséli. A főszereplőket olyan neves színészek szólaltatják meg, mint Mark Wahlberg (Kék Sólyom), Zac Efron (Fred), Amanda Seyfried (Daphne), Gina Rodriguez (Vilma), Jason Isaacs (Gézengúz Guszti), Will Forte (Bozont) vagy Frank Welker (Scooby-Doo), a rendezői teendőket pedig Tony Cervone látta el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.