Hirdetés

A Mr. Robot készítője thrillerrel erősít a Netflixen

|

A Leave The World Behindhoz olyan színészek csatlakoztak, mint Ethan Hawke, Julia Roberts, illetve Mahershala Ali.

Hirdetés

A Netflix újabb híres könyv adaptációs jogaira csapott le, aminek értelmében az ő platformjukon jelenik majd meg Rumaan Alam 2020-as regényének, a Leave The World Behindnak a filmes feldolgozása. Már a direktor miatt is érdekes lett volna a projekt, hiszen a Mr Robot készítője, Sam Esmail fogja rendezni a thrillert.

Hirdetés

Azonban Esmailen túl egy illusztris színészi stáb is megkönnyíti az adaptálást. Korábban már Julia Roberts és Mahershala Ali köteleződtek el a projekt mellett, míg a legújabb körben Ethan Hawke és Myha'la Herrold csatlakoztak.

A történet két egymást nem ismerő családot mutat be, akik egy hosszú hétvégét töltenének el a civilizációtól távol két különálló vidéki házikóban. A családok útjai azonban gyorsan keresztezik egymást, miután az egyikőjük hírt kap a külvilágot sújtó áramszünetről. Hawke és Roberts alakítják a mit sem sejtő családfőket, míg Mahershala Ali a vészhírhozó hálátlan szerepét kapta meg.

A könyv 2020 egyik nagy slágere volt, ami még Barack Obama nyári kedvencei közé is beférkőzte magát. A történet olyan témákat dolgoz fel, mint a szülői lét, a rasszok és a társadalmi osztályok. Ti olvastátok esetleg a regényt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.