Hirdetés

A Ms. Marvel sztárját nem érdeklik a gyűlölködő vélemények

|

Számoltak azzal a Marvelnél, hogy lesz ilyen.

Hirdetés

A Disney+ platformján megtalálható, az MCU legújabb sorozata sokaknál ment félre, viszont azt nem lehet tőle elvitatni, hogy igyekszik friss vért pumpálni a szuperhős sorozatok erezetébe. A negatív visszhang persze elkerülhetetlen egy olyan szériánál, amely eleve egy muszlim szuperhőst prezentál, ennek megfelelően pedig rengeteg olyan kritika érkezett, amely kizárólagosan ezt a tényt fájlalja, ahogyan a review bombing nevű jelenség is jelen van IMDb-n és Rotten Tomatoes-on is (amikor a film/sorozat minőségétől függetlenül szórják rá a legrosszabb pontszámokat rövid idő alatt). A főszereplőt alakító Iman Vellanit azonban ez nem tántorítja el. 

Hirdetés

Iman Vellani az NME-nek adott interjújában beszélt az érzéseiről és arról, hogy honnan eredhet ez a sok gyűlölködés, amely elérte a sorozatot és őt magát is, valamint arról, hogy miként birkózik meg ezzel:

Ez olyasvalami, amiről tudtuk, hogy meg fog történni. Megtörtént akkor is, amikor elindult a képregény még 2014-ben. Vevő vagyok az építő jellegű kritikákra, amíg az embereknek van egy legitim aggodalmuk, javaslatuk, vagy valamijük, ami valódi. Akkor érdekel a dolog. De mindannak a gyűlöletnek, amit tapasztaltam, semmi alapja, semmi foganatja, pusztán öncélú utálkozásról beszélünk - és ez rendben van. Mindenkit nem tudsz levenni a lábáról. De elértük a célközönségünket és elértünk egy teljesen új közönséget, amely nem tudta, hogy bele fog majd szeretni ebbe a karakterbe - emberek, akik még nem látták saját magukat reprezentálni egy ennyire pozitív fényben, mint itt. 

- mondta, majd hozzátette, hogy bár nincsen egy közösségi felületen sem, az anyja néha megosztja vele azokat, amiket lát és nevetségesnek tartja. Viszont úgy gondolja, ez a sorozat képes arra, hogy letépje azt a bizonyos sebtapaszt és hogy azok is beleszeretnek majd a karakterbe, akik eleinte problémásnak, zavarónak tartják, hogy egy pakisztáni-amerikai tinilányból kreáltak szuperhőst. 

Jó lesz egyébként, ha a fanyalgók megszokják Vellani jelenlétét, ugyanis a Marvel Kapitány második részében, a The Marvels-ben is fontosabb szerephez fog jutni Brie Larson mellett. A filmet 2023. július 28-án kerül majd a mozikba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.