Hirdetés

A múmia reboot - Új dátumot kapott, megvan a főszereplő

|

Hirdetés

Korábban még csak nem hivatalosan hallottuk, hogy Tom Cruise lehet a Múmia rebootjának főszereplője és szállhat szembe a címszereplőt alakító Sofia Boutellával, azonban a Universal Pictures már hivatalosan is bejelentette, hogy mindketten benne lesznek az Alex Kurtzman rendezésében és Jon Spaihts (Prometheus) forgatókönyve alapján készülő filmben, amely inkább horror lesz, mintsem vicces kalandfilm. Hogy Cruise és Boutella pontosan kit fog alakítani, az továbbra sem derült ki, de korábban azt beszélték, hogy előbbi egy ex-Navy SEAL kommandós bőrébe bújik majd, míg utóbbi valóban a címszereplő lesz, noha ezeket nem erősítette meg a stúdió ezúttal sem. A premierdátumot viszont eltolta pár hónappal későbbre, így 2017. március 24-ről 2017. június 9-re csúszott a megjelenés, amikor olyan filmekkel kell majd szembeszállnia a kasszáknál, mint a Z világháború 2 és a Beavatott-sorozat: A hűséges 2. rész. Ha valaki esetleg lemaradt volna az információról, a Múmia reboot szerves részét képezi a Universal Pictures szörnyes univerzumának, amit olyan projektek követnek majd, mint a Van Helsing, a Drakula, Frankenstein és felesége, a Farkasember és a Láthatatlan ember.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.