Hirdetés

A Muppets rendezője dirigálhatja az Alice Csodaországban 2-t

|

Az Alice Csodaországan milliárdon felüli bevételét látva a Disney rögtön bejelentette, hogy tervezik a folytatást, most azt is megtudhattuk, hogy ki váltja Tim Burtont a rendezői poszton.

Hirdetés

Tim Burton a Batman visszatér című filmen kívül soha nem készített még folytatást és az Alice Csodaországban sikere után is bejelentette, hogy ő ennél a pontnál leteszi a lantot, ültessen a Disney valaki mást a rendezői székbe. A forgatókönyv ugyan még nincs készen (az első rész írója, Linda Woolverton körmöli), de a Variety információi alapján a Disney már meg is találta Burton utódját, méghozzá James Bobin személyében. Bobin az Ali G Show, valamint a Muppets mozi írója és rendezője volt, ami nem rossz, de egy ekkora költségvetésű folytatáshoz találhattak volna nagyobb nevet is - hangzik a saját véleményem. A második rész "Into the Looking Glass" munkacímen fut jelenleg és valószínűleg Mia Wasikowska visszatér majd Alice szerepébe, míg a szóbeszédek alapján Johnny Depp újra a Kalapos bőrébe bújhat. Fejlemények esetén jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.