Hirdetés

Sorozat készül Az utolsó műszak című filmből

|

A 2012-es film rendezője, David Ayer társíróként működik közre a projektben.

Hirdetés

David Ayer hullámvölgyes karrierjének egyik csúcspontja a 2012-es Az utolsó műszak volt, melyet kritikusok és nézők is egyaránt szerettek - nem is beszélve arról, mekkora pénzügyi siker volt, hogy 10 millió dolláros büdzséje ellenében 58 milliót kaparászott össze. A filmben Jake Gyllenhaal és Michael Peña alakították a főszereplő zsaru párost, a történetet pedig found footage formátum által megihletve, szolgálati és közterületi kamerák felvételeiből összevágva mesélték el.

Hirdetés

Ayer és a Fox csatorna ismét előhúzta a kalapból a 2012-es filmet, de ezúttal sorozatba ültetik át. Az alapkoncepció ugyanaz marad, azaz két Los Angeles-i zsaru kalandjait látjuk majd, akik idővel egy náluk jóval nagyobb ügybe ütköznek bele. Azt egyelőre nem erősítették meg, hogy a found footage formátum is marad-e. A szériát Ayer David Matthewszal, az Ők című sorozat showrunnerével együtt írja.

Tekintve, hogy pár éve a Kiképzésen alapuló sorozat mennyire nem váltotta meg a világot, kérdéses, hogy ez a mostani próbálkozás mennyire fog jól elsülni. Bejelentett színészek és további információk hiányában azonban egyelőre bizakodóak maradunk a projekttel szemben.

Ti szerintetek működhet Az utolsó műszak sorozat formájában?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.