Hirdetés

A nagy Lebowski - John Turturro szeretne egy Jesus spinoffot

|

John Turturro szívesen belebújna újra Jesus bőrébe a közeljövőben.

Hirdetés

Ki ne emlékezne a kultikus Lebowski bowling pályás őrültjére, Jesusra. Két évvel ezelőtt az őt alakító John Turturro elhintette, hogy szívesen játszaná el megint, ha valaki spinoffolná. Ez az ötlet a színész legutóbbi interjújáig volt jegelve, ahol ugyanis elárulta, hogy még mindig nem került le a térképről a Jesus spinoff.

Hirdetés

John Turturro jelenleg az HBO legújabb sorozatát, az Aznap éjjelt promotálja, és eközben kapták mikrofonvégre Jesus ügye miatt. Elmondása szerint a Coen testvérek nem rendeznék meg, de támogatóak lennének a projekttel kapcsolatban. A rendezőpáros korábban úgy nyilatkozott, hogy nem szeretnének több Lebowski részt csinálni, így ez a spinoff lehetne az egyetlen lehetőség, hogy viszontlássuk Tökiéket. Turturro így fogalmaz:

Ez egy nagyon komplikált jogi szituáció. Amíg nincs minden aláírva, nem nagyon beszélhetünk róla. De meglátjuk. Ez egy olyan dolog lenne, amit ők (A Coen fivérek) is támogatnának.

A színész hozzátette, hogy az utóbbi időben fejlesztette a bowlingtudását, ami korábban is hasznos volt számára Jesus karakterének megteremtésében.

A karakter eredetileg egy olyan figurán alapult, akit én egy spanyol színdarabban már több éve játszottam színházban. Én teremtettem meg. Ha valamit elmondasz Ethannek és Joelnek, azt gyakorlatilag ellopják tőled. Sokat bowlingozok, és egyre jobb vagyok.

A nagy Lebowskiban Jesus volt Tökiék bowlingozó riválisa, akit leginkább egy kissé kattant, de szerethető figurának ismert meg a közönség.

Ki helyesli a spinoff ötletét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.