Hirdetés

A nagy Gatsby - 2013 nyarán lesz a bemutató

|

Baz Luhrmann 3D adaptációja eredetileg idén karácsonykor startolt volna a mozikban, de a Warner Bros., figyelembe véve az idei tél mozis felhozatalát, úgy döntött, hogy a bemutatót kitolják 2013 nyarára.

Hirdetés

Fitzgerald művének 3D adaptációja, amelyben Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire, Isla Fisher, Jason Clarke és Joel Edgerton is szerepel majd, eredetileg idén karácsonykor került volna a mozikba, de a Warner Bros. bejelentette új döntését, melynek megfelelően a filmre még várni kell jövő nyárig. Az idei tél mozis felhozatalát elnézve, nem is tűnik olyan rossz döntésnek a bemutató elhalasztása.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.