Hirdetés

A nagy Lebowski 2 - Bizakodhatunk benne?

|

Pár hónapja még nem vettük komolyan, mikor az egyik mellékszereplő, Tara Reid arról papolt, hogy rendkívül szeretne visszatérni A nagy Lebowski folytatásában, ami akár még össze is jöhet.

Hirdetés

A Coen fivérek is csak kuncogtak a markukban és jelét sem adták, hogy a kis szőke fruskát komolyan kéne vennünk, egészen idáig! Felmerült ugyanis a 98-ban debütált kultikussá vált film folytatásának lehetősége, amelyben Jeff Bridges és John Goodman parádézott. A pletykák szerint a második részt is a Coen tesók hozhatnák össze, és a stáb nagy része is visszatérne, köztük Jeff Bridges-szel és Tara Reid-del. Természetesen az igazi nagy dobás az lenne, ha a folytatás híre igaz lenne, és sikerülne ismét megnyerni a Gengszterkorzó fenegyerekét, Steve Buscemi-t újra Donny szerepére. Amint tudunk biztosat, jelentkezünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.