Hirdetés

A Narcos a megjelenés előtt egy utolsó trailert villantott

|

Hirdetés

A Netflix legújabb saját gyártású sorozata, a Narcos ezúttal a híres drogbárót, Pablo Escobart, illetve az őt üldöző DEA ügynökök életét fogja bemutatni, amihez az augusztus 28-i megjelenés előtt egy utolsó trailert is kidobtak. Wagner Moura alakítja majd Escobart, míg Boyd Holbrook Steven Murphy ügynököt, aki megrögzött abban, hogy elkapja a Medellin kartellt. Murphy ügynöktársában ismerős arcot fedezhetünk fel Pedro Pascal személyében (Oberyn Martell megszemélyesítője a Trónok Harcából). A trailer sikerrel megidézi a ’80-as évek hangulatát, és bízunk benne, hogy maga a sorozat atmoszférája sem lesz különb. https://www.youtube.com/watch?v=RNWAKZzgbp4 Netflix sorozat lévén a Narcos első évadja augusztus 28-án már teljes egészében megtekinthető lesz.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.