Hirdetés

A negyedik folytatás várható?

|

D.J. Caruso eléggé arra gyúrt A negyedik lezárásában, hogy a későbbiekben folytatható legyen Alex Pettyfer karakterének kalandjai, és a forgatókönyvíró szerint ez meg is valósulhat.

Hirdetés

Március hetedikén nekünk is alkalmunk volt értékelést készíteni a szóban forgó termékről, és 70%-on állt meg saját mutatónk, ami a középmezőnybe minden bizonnyal elegendő. A negyedik tehát egyszer nézős sci-fi-nek tűnik, az egyik forgatókönyvíró, bizonyos Marti Noxon mégis azt hangoztatta friss interjújában, hogy a folytatás lehetősége nem elvetendő, sőt! Noxon szerint az ötlet még a polcon dekkol várva megvalósítását, de nem vetették el azt, és minden bizonnyal később elő is veszik. De jelenleg nem gondolná, hogy a közeljövőben sor kerülne rá, viszont több szerepet szánna a hatos számúnak, akit Teresa Palmer alakított. Duke Nukem Forever szavakkal élve "when its done"!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.