Hirdetés

A németek is beszállnak a szuperhősbizniszbe: előzetesen a Freaks - You’re One of Us

|

Egy dolgozó anyuka is lehet a világ megmentője - vagy akár annak ellenkezője.

Hirdetés

Nem csak milliárdos playboyok vagy jóképű amerikai középiskolások lehetnek a világ hősei. Ez is lehetne a mottója a Netflix legújabb dobásának, a német Freaks - You're One of Us című sci-finek, mely a Marvel-uralta szuperhősfilmek receptjébe igyekszik valami újat hozni.

Hirdetés

A német szuperhősfilmben egy gyorsétteremben dolgozó anyukát, Wendy-t követhetjük majd, aki egyik nap rájön, hogy szupererős, amit véletlenül egy gyógyszeres kezelés miatt egész életében elfojtott magában. A sajátos hangulatú produkcióhoz meg is érkezett az első előzetes:

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, Wendy felismeri, hogy nincs egyedül a világban különleges képességével, aki rövid úton össze is áll a szikrázóan feszült munkatársával. A duónak nem csak a magánéletbeli gondokkal kell zsonglőrködnie az újonnan felismert szuperképességek mellett, hanem egy világméretű összeesküvés közepén találják magukat egyúttal.

Az inkább a Kívülállók c. 2009 és 2013 között futó sorozatra, mintsem a Bosszúállók-féle szuperhősfilmekre hajazó Freaks - You're One of Us szeptember 2-től válik elérhetővé a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.