Hirdetés

A Netflix berendelte a Jessica Jones 2. évadát

|

Hirdetés

Jessica Jones rajongói fellélegezhetnek, hiszen a sikeres első szezon után visszatér a Marvel univerzum legerősebb magándetektívje. A jó hírt a sorozat főszereplője, Krysten Ritter osztotta meg a világgal, ám ennél többet egyelőre nem árult el. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mely szereplők térnek majd vissza, kik lesznek az újak és miről fog pontosan szólni a 2. évad. A legnagyobb kérdés mégis az, hogy mikor debütál mindez a Netflixen? Nos, ha a Daredevilből indulunk ki, aminek hamarosan szintén megérkezik a 2. felvonása, közel egy évvel az 1. évad után, akkor talán reménykedhetünk, abban, hogy a Jessica Jones folytatását is megkaphatjuk 2016 év vége környékén. Ami a többi Marveles sorozatot illeti, a Luke Cage szintén idén fog érkezni, az Iron Fist jelenleg is fejlesztés alatt áll, és a legfrissebb hírek szerint a Megtorló is önálló szériát kaphat. Ezeket követően pedig az utcai hősök egyesülnek a The Defenders (A Védelmezők) sorozatban.

5447_10153776310472488_3669462317287596752_n
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.