Hirdetés

A Netflix egyik új filmjének szereposztását sok blockbuster is megirigyelhetné

|

A The Devil All the Time eszméletlen szereposztással állt össze.

Hirdetés

A "közép-nyugati gótika"-ként definiált The Devil All the Time már a bejelentéskor azonnal rákerült a 2020 legjobban várt filmjei listánkra, az izgalmasnak tűnő koncepció mellett nem kis részben amiatt, mert a rendezői feladatokat magára vállaló Antonio Campos (Simon Killer, Afterschool, Christine) mindjárt megnyert néhányat Hollywood legkapósabb színészei közül.

Hirdetés

Donald Ray Pollock azonos című könyvének adaptációja a jelenlegi állás szerint szeptember 16-án debütál a Netflix kínálatában, melyhez nagyon erős színészcsapatot állítottak össze. Nem meglepő módon a streamingszolgáltató is ezt emelte ki a dátum bejelentésekor, hiszen többek között Sebastian Stan, Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska és Eliza Scanlen alakítják a The Devil All the Time főszerepeit. 

Ugyanakkor a pszichológiai thrillerre nem csak az álomszereposztás miatt érdemes odafigyelni, elvégre a hivatalos ismertető szerint egy csapat sötét és bizarr karakter, példának okáért egy sorozatgyilkos páros, egy pap és egy korrupt seriff két évtizeden átívelő történetét követhetjük majd végig az ohiói Knockemstiff településen. A sok különböző történetszál természetesen össze is fut a történet egy pontján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.