Hirdetés

A Netflix felügyelete alatt készül Liam Neeson új akció-thrillere

|

A filmipari vásár (European Film Market) keretein belül egyeztek meg a film készítői a streamingóriással.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Netflix szerezte meg az Oscar-jelölt Liam Neeson (Schindler listája, Elrabolva-filmek) új - "meglepő módon" - akció-thrillerének, a The Ice Road (A jeges út) jogait.  A szolgáltató 18 millió dollárral szállt be a projekt gyártásának és promotálásának fedezésébe, és a megegyezésre a néhány hete megrendezett European Film Marketen (EFM) került sor.

Hirdetés

Az utóbbi időben a leggyakrabban akciófilmekben feltűnő színészveterán (Becsületes tolvaj, The Marksman) ezúttal egy csapat bennragadt bányász életét menti meg, viszont az egyetlen kiutat a befagyott óceán jelenti, ami számos veszélyt tartogat. 

A Netflix mellett a pénzügyi és produceri feladatokat a CODE Entertainment, a ShivHans Pictures és a Envision Media Arts látja el. A rendezésért és forgatókönyvért Jonathan Hensleigh (A megtorló, Jumanji) felel, de a mellékszereplőkről sem szabad elfeledkezni, mert többek között Laurence Fishburne (Mátrix-trilógia) és Holt McCallany (Mindhunter) erősítik a színészgárdát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.