Hirdetés

A Netflix megkezdte az önálló Megtorló sorozat fejlesztését

|

Hirdetés

A TVLine jelentése szerint Jon Bernthal annyira elmerült a Megtorló szerepében, hogy a producerek semmiképp nem engedik kilépni a karakterből és már meg is kezdték egy önálló spin-off sorozat fejlesztését a karakter számára. Az önálló sorozat a Daredevil második évadából bontakozna ki és tovább gyarapítaná a Marvel/Netflix közreműködéséből készülő sorozatok számát. A jelentésben foglaltakat egyelőre sem a Netflix, sem pedig a Marvel nem erősítette meg. Bernthal rengeteg dícséretet kapott a sorozat íróitól, színésztársaitól és a producerektől egyaránt a kegyetlen igazságosztó megformálásáért. A Marvel tévésorozatokért felelős alelnöke, Jeph Loeb is egyértelmű dicséretet fogalmazott meg pár nappal ezelőtt:

Jon Bernthal rendkívüli, minden megmozdulása emlékezetes marad.
[caption id="attachment_77142" align="aligncenter" width="1024"]
Jon Bernthal instrukcióra vár a Daredevil 2. évadának forgatásán.
Jon Bernthal instrukcióra vár a Daredevil 2. évadának forgatásán.[/caption] Ez a sorozat lenne az első, amelyik nem képezi részét a Marvel és a Netflix eredeti megállapodásának. A megállapodásban egy Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist önálló sorozat és egy Defenders mini-sorozat terve szerepelt, amely pedig összefogná a négy hős történetét. Az első két sorozat, a Daredevil és a Jessica Jones bemutatkozására már 2015-ben sor került. Mindkét sorozat nagy sikert aratott a rajongók és kritikusok köreiben egyaránt. Jon Bernthal Megtorlója, Elodie Young Elektrájával egyszerre mutatkozik majd be a Daredevil második évadában március 18-án a Netflix-en.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.