Hirdetés

A Netflix szerezte meg a Pókember: Irány a Pókverzum alkotóinak új animációs filmjét

|

A magyar előzetes alapján jól fogunk szórakozni otthon.

Hirdetés

A LEGO-kaland és a Pókember: Irány a Pókverzum mögött álló Phil Lord és Chris Miller páros producerként jegyzik a Sony Animation legújabb dobását, a Connected (magyarul Teljes kikapcsolódás) című animációs filmet, melyben egy egészen hétköznapi családra és elhízott kutyájukra hárul a feladat, hogy megmentsék az emberiséget az egyik pillanatról a másikra fellázadó mesterséges intelligenciától.

Hirdetés

A Teljes kikapcsolódás előzetese kezdetben egy hagyományos családi kalandfilm ígéretét kelti, amiben az egymással örökösen marakodó Mitchell család egy autós kiránduláson próbálná újra megtalálni a közös hangot, mielőtt végül gonosz mobiltelefonok, bevadult önvezető autók és bosszúra éhes kenyérpirítók keresztezik az útjukat. Ha a videó önmagában nem keltené fel az érdeklődést, az Oscar-díjas Lord-Miller páros közreműködése mellett arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a filmet a Rejtélyek városkája alkotópárosa, Mike Rianda és Jeff Rowe írta és rendezte.

A bemutató eredetileg tavaly lett volna és mozis, csakhogy a koronavírus-járvány miatt 2021-re csúsztatták, a Netflix pedig megvásárolta a nemzetközi forgalmazás jogát, így várhatóan hozzánk is a streaming szolgáltatón keresztül fog eljutni az animációs film. Premierdátum egyelőre nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.