Hirdetés

A Netflixen folytatja tovább a MythBusters B-csapata

|

A rejtélyek feltárásának még nincsen vége, a Netflixen kezd új sorozatba a MythBusters építő triója.

Hirdetés

A MythBusters, vagy magyar keresztségben Állítólag, sokunk bánatára idén ellőtte legutolsó epizódját is. Sovány vigasz ugyan, de a műsör valamilyen szinten mégis folytatódik a Science Channel-en, ahol a fiatal rejtélydöntögetőket keresik egy valóságshow keretében. Sajnos Adam Savage és Jamie Hyneman nem térnek vissza a jelentkezők zsűrizésére, így ez sem lesz teljesen hiánypótló néznivaló, ám van egy másik sorozat készülőben, amire rögtön felcsillant a szemünk.

Hirdetés

Savage és Hyneman talán már sosem állnak össze újra, de a MythBusters B-csapata, a Grant Imahara, Tory Belleci és Kari Byron trió között még mindig nagy az összetartás, idén decemberben pedig új sorozattal jelentkeznek a Netflixen, amit a White Rabbit Project címen találhatunk majd meg a streaming szolgáltató kínálatában. A bejelentésre az atlantai Dragon Con-on került sor.

A hírek szerint a műsort már május óta forgatják, ráadásul hasonló témával foglalkozik majd, mint a MythBusters, ám mégsem az Állítólag közvetlen spin-offja lesz. A csapat az elmúlt hónapokban több fotót is közzétett, amelyek alapján arra következtethetünk, hogy az érdekes kütyük és a jól megszokott robbantások az új sorozatból sem maradnak ki.

White Rabbit Project, amit úgy írtak le, mint a "MythBusters Csodaországban", december 9-én válik elérhetővé, és többek között olyan témákat dolgoz majd fel, mint a börtönszökések, szupererős technológiák, rablások, eszméletlen világháborús fegyverek és még sok mást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.