Hirdetés

A Netflixen köthet ki az Úriemberek sorozat

|

Amiből a filmet rendező Guy Ritchie is kiveszi a részét.

Hirdetés

Guy Ritchie az elmúlt két évtizedben távol tartotta magát a tévésorozatok világától - ami azért nagy szó, ha belegondolunk, hogy mennyire felkapott lettek a sorozatok ez idő alatt - ám ez a tendencia hamarosan véget érhet. A Deadline értesülései szerint ugyanis Ritchie éppen az Úriemberek sorozatváltozatával házal, és minden jel arra mutat, hogy a Netflixnél köthetnek ki a jogok.

Hirdetés

A pilot szkriptje már készen is van, amit természetesen Ritchie írt. Amennyiben sikerülne dűlőre jutni, úgy Ritchie rendezhetné az első két részt, és a továbbiakban exectuvie producerként felügyelhetné tovább a projektet. Az még nem teljesen világos, hogy rebootként vagy a filmhez szolgáló folytatásként pozicionálná magát a projekt, de idővel erre is fény derülhet.

Egyébként érdekes, hogy Ritchie eredetileg is sorozatként képzelte el az Úriembereket, ami 2019 egyik legkellemesebb sikersztorija lett, hiszen 22 milliós büdzséje ellenében 115 millió dollárt vasalt be a moziba járó közönségtől. Hogy kik szerepelhetnek majd a sorozatban, az nagyban függ a végső koncepciótól is, azaz, hogy újragondolást, vagy egy közvetlen folytatást kapunk-e.

Ti melyik változatot néznétek szívesebben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.