Hirdetés

A Netflixen láthatjuk majd a Sherlock Holmes húgára koncentráló filmet

|

A Stranger Things Elevenje játssza benne a főszereplőt.

Hirdetés

A mozibezárások miatt alaposan ráférne néhány megtérülő befektetés a stúdiókra, ezért nem túl meglepő, hogy egyenesen online videoszolgáltatókra költöztetnek bizonyos filmeket. A legújabb ilyen a Legendary Pictures kötelékéből került ki, méghozzá a Sherlock és Mycroft Holmes nem kevésbé eszes és tehetséges húgáról, az Enola Holmesról készült film képében.

Hirdetés

Már több mint két évvel ezelőtt kiderült, hogy Enola Holmes figurájával a Legendary égisze alatt terveznek egy komplett franchise-t, akit Sir Arthur Conan Doyle helyett Nancy Springer alkotott meg egy hatrészes YA-regénysorozat főhőseként, és akinek eljátszására a Stranger Things Elevenjeként ismert Millie Bobby Brownt szemelte ki a stúdió. A Netflix tegnap bejelentette, hogy ők szerezték meg az eredetileg mozikba szánt adaptáció terjesztési jogait, és habár a forgatás már szeptemberben befejeződött, a tervezett bemutatódátumról egyelőre nem esett szó.

Enola Holmes a könyvekben egy 14 éves kislány, aki a bátyja, Sherlock által kitaposott útra lép, és rejtélyes eltűnések ügyeit kezdi el megoldani - kezdetben a mindenki által halottnak gondolt édesanyjával. Enola híres bátyját a DC Moziverzum és a Vaják sztárja, Henry Cavill fogja eljátszani, de rajta kívül szerepel még a filmben Helena Bonham Carter is, aki a Holmes testvérek édesanyját alakítja majd. A rendezői székben Harry Bradbeer (Megszállottak viadala) foglalhatott helyet, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.